BREATHE | NATURAL COLLECTION

conceptualizare colecție, atelier ana clothing

Colecția Natural prezintă frumusețea vieții fără filtre – o viață plină de confort și relaxare care reflectă echilibru interior, ordine în gânduri și liniște. Conceptul minimalist și liber evidențiază, pe de-o parte, încrederea, siguranța și liniaritatea femeii care poartă in, dar și ritmul, spațiul și conexiunea cu sine de care aceasta are nevoie; pune în evidență unicitatea, autenticitatea și naturalețea imperfecțiunii corpului feminin prin îmbrățișarea lui cu imperfecțiunile inului.

Conceptul de comunicare te transpune într-o călătorie spre your happy place, în mijlocul naturii, spre acel loc (real sau fictiv) în care te oprești, te regăsești, te recâștigi. E o călătorie ce o poți face cu mintea și muzica dată tare în căști, oricând, de oriunde, în hainele potrivite.

„Colaborarea cu Andreea, respectiv ALLA Experience a venit exact în momentul în care afacerea mea avea cea mai mare nevoie de asta. Andreea a înțeles, m-a citit și a știut înainte să știu eu. A văzut și vede în continuare potențialul și îl exploatează la capacitate maximă. În anumite aspecte mă cunoaște mai bine decât mă cunosc eu (și mă cunosc destul de bine). Știe unde doare, știe pe ce trebuie să punem lumina, știe cum să scoată la suprafață unicitatea. Te provoacă să fii creativ și te ghidează cum să scoți cele mai bune idei și valori cu care rezonezi.

Aș putea vorbi mult, dar mă rezum la asta: e clar e că am luat una din cele mai bune decizii din viața mea în momentul în care i-am scris să programăm o primă ședință de consultanță.”

Ana Maria Gorgan, fondator Atelier ANA Clothing

Am construit:
Conceptul colecției – pornind de la ANA care poartă in;
Povestea colecției – prin cuvinte, imagini și sunet;
Strategia de comunicare a lansării colecției;

#împreună cu oameni minunați:
Client: Atelier ANA Clothing
Model: Laurenția Bruma
Producție și editare video: Andrei Rablou
Foto: Alex Văidean, Symphony of Light

SOCIAL MEDIA

Află detalii despre concept și colecție pe: